OLK LAGFOTO



Från vänster: Andreas Magnusson, Adam Olofsson, Simon Olofsson, Marcus Landin, Sebastian Malmborg och Patrik Jonasson    LIggandes: Fredrik Lindfors (mv)

Träning inför: Ängelholmsmatchen som är på Söndag 14/9: 15.00 (Oxie Arena)

Hej alla OLK:are, idag spelades det riktigt bra rollehockey (landhockey)! Det blev spel 3 mot 3 och skönlir från många av spelarna dock inte alla..... ja så e det.

Adam skulle försöka fixa en ordentlig sarg till mötet med ängelholm som är på Söndag kl.15.00 på oxie arena! Men sargen är inte tillgänglig förrän på måndag då fritid malmö har tid med det ärendet. Stora mål ska försöka snickras ihop eller fixas på annat sätt, annars blir det reservplanen i limhamn som basse påstår e ok. Men självfallet vill man spela i Oxie där vi känner planen bäst o dra nytta av hemmaplan.


De som är kallade till match är:

Målvakt:
#99 Fredrik Lindfors


Spelare:
# 12 Adam Olofsson (c)
# 44 Patrik Jonasson
# 16 Sebastian Malmborg
# 88 Simon Olofsson
# 21 Marcus Landin
# 4 Andreas Magnusson


Tackat nej har gjorts av:

# 67 Pontus Uddenäs

Vet ej har gjorts av:

#3 Magnus Carlsson


Här kommer poängfördelningen för dagens träning:
Adam 2p
PJ 2p
Simon 0p
Basse 1p
Udde 2p
Limpan 2p



Superligan

1. PJ (nr 44) 48p
------------------------------------------
2. Adam (nr 12) 35p
3.Andy (nr 4) 34p
4. Basse (nr 16) 31p
5. Mackan (nr 21) 28p
6. Simpa (nr 88) 21p
6. Limpan (nr 99) 21p
------------------------------------------
8. Mange (nr 3) 20p
------------------------------------------
9. Pontus U (nr 67) 9p
10. Jeppe (nr 8) 4p




Div. 1  Oxie Sydöstra

1.Peter (nr 75) 3p
-------------------------------------------
2.Victor (nr 48) 0p

Blickar framåt o bakåt!

Hej alla döda getter o fläkta sköten! Tack för inlägget Sandra!!

Vill tacka för en bra genomförd tunering, den självutnämde kapten Adam vill oxå ge beröm till hela klubben för en riktig kämparinsats av både hejarklack och spelare.

Nu fram till resultaten om jag kommer ihåg:

Gruppspelet:
Oxie LHK - Fritsla   3-4
Brunnsbro Panthers - Oxie LHK    0-3  (wo)

Åttondelsfinal:
Åby LHK - Oxie LHK     1-6

Kvatsfinal:
Oxie LHK - Kävlinge    3-2   (efter sudden death)      ,Andy gör avgörande målet

Semifinal:
Zeltra Spiders - Oxie LHK     5-0

Bronsmatch:
Oxie LHK - Partille Bulls 5-4 (efter sudden death)   ,Adam gör avgjörande målet


OLK är bronsmedaljörer!!!


Skytteligan

Adam Olofsson                6 mål
Patrik Jonasson               4 mål
Andreas MAgnusson       3 mål
Simon Olofsson                1 mål
Sebastian Malmborg        1 mål
Marcus Landin                   1 mål





Vi kommer lätt ställa upp nästa år igen eller vad säger ni boys/flickor? Träningen börjar igen nästa vecka på fredag, även en tänkt träningsmatch/mini cup mot ängelholm ska föras in.


CIAO


Turnering i Götet

Adam har i detta inlägg gett bort ansvaret att skriva rapporten från helgen. Det kan analyseras vad orsaken är.. Är det för att det hänt så mycket och det är jobbigt att skriva? För att han tycker Sandra är en sådan otrolig skribent (Jocke, jag vet du håller me)? Eller e d rent ut sagt för att han inte kommer ihåg så mycket av vad som hänt?! hmmm....

I Fredags åkte vi med tre bilar upp till Göteborg. På vägen upp gick Bazzes koppling sönder, Simpa och Lizzan pluggade, Jocke sov, Adam o Sandra försökte få PJs bil att vara med på bilquiz men det fattade inte dom, Limpan satt stadigt i Bazzes bil och Mackan var kissig. Efter många problem med GPSen hittade vi till slut till vårt hostel. Andy tog tåget upp pga. jobb.

När vi kom upp blev d fest på Rockbaren där Simpa blev utslängd, Bazze köpte tre rom o cola för att de kostade bara 59 kr och PJ var förtjust i rockbrudarna, men vågade inte gå fram till dom.

På lördagen var d dags för match. Det var ju faktiskt därför vi var där. Vi hade än en gång lite problem med GPSen, men vi kom fram till slut. Första matchen vann vi (resultat kommer senare). Andra matchen vann vi också. Den matchen blev 3-0 till oss. Anledningen kallas ibland walkover, men idag kallas det bara ren vinst!

Dagens matcher färdigspelade och det var då dags för manager Jocke att ladda upp laget för morgondagens match. Det skedde i klubbrummet på hostelet, med ordentligt med vätska. Ängelholmarna kom o försökte bli värvarde. Ingen lyckades dock ta sig in i vår trupp. En av Ängelholmarna, Hasse, ville så gärna, så han tatuerade in OLK över hela kroppen! Jocke fick till o med hälsa på där bak (Yeah baby!).  Även hostel-managern ville joina uppvärmningen, men han lyckades inte ta sig in i gruppen. Vissa är inte ämnade för att spela i ett lag, tyvärr.

Det blev sedan utgång och Simpa blev utslängd igen. Han deckade i korridoren och Sandra och Limpan fick bära in honom i hans säng och bädda ner honom. PJ såg döda getter och alla killarna, med PJ i täten letade efter fläkta sköten. Adam såg till o crasha hostelrummet, men kom inte ihåg någonting dagen efter!

Söndagens första match blev en succé. Efter den underbara uppladdningen av manager Jocke kvällen innan dök halva laget upp försent till match. Sån tur var hade Supporterklubbens ordförande Sandra övertalat domaren att vänta på killarna. OLK vann en välförtjänt seger och gick vidare till Semifinal.

Semifinalen blev hård, men d blev tyvärr en tung förlust. Hade varit kul om det blivit Skåne i finalen, men så blev d icke. Match om tredje plats vann OLK, rättvist! Ängelholm Magic Mushroom kom tvåa och ett annat lag vann (Jag supportar OLK, struntar väl i vad de andra heter).

Till slut var det dags att åka hem. Som trea bäst i Sverige, trea bäst i världen. Bra jobbat killar!!


Vid tangentbordet: Sandra

RSS 2.0